A deep-fejek egyik kedvenc kiadójánál, a Proximitynél érkezik Kövér Márk, azaz MVRK második single-je. Az Avantgarde-féle megjelenés után tehát újabb jó nevű címke adja ki a fiatal tehetség zenéit, amelyek ezúttal is igazolják, hogy emberünkből igazi tényező lehet

A Dabs vezette kiadónál jelent meg Márk először. A belépő minőségire sikerült, kíváncsian vártam a folytatást, amely a 89. Proximity-kiadvánnyal érkezik is, méghozzá jövő hétfőn.

Az A oldalon szereplő Pseudo a Noisiának is tetszik, pörgették is a rádióműsorukban (ahol megpróbálták kiejteni az MVRK nevet, és több verzió közül a sci-fibe illő hangzású “Mmmvörk” mellett döntöttek). Visszafogott, sötét, elfojtott agresszivitást sugárzó, egyenes zene, agyba fúródó, bőr alá mászó ciripeléssel.
A B oldal tartogatja a veretést. A maga módján igenis nevezhetjük annak a Shadow Walkingot, annak ellenére, hogy hangulatában nem igazán tér el a Pseudótól. A basszus az, ami az erejét adja, és ami jó hangcuccon hallgatva letarolja a fejeket. Szigorú szeletelés, semmi más.

Az első két megjelenés bizonyította, hogy MVRK-nak rengeteg keresnivalója van a szcénában, várjuk a további bizonyítékokat!

Share.

About Author

Music is my only friend.

Leave A Reply