Nyolc minőségi, friss mixet ajánlunk ezen a héten a drum&bass, grime, garage, juke, r&b, uk funky, soul, jazz és deep house rajongóinak. Változatos mix-válogatásunk szereplői ezúttal DJ Marky, DJ Haus, Ulterior Motive, Slackk, Obey City, Champion, A Sides, Brackles és DJ Samrai.

djmarky

  • DJ Marky novemberi podcastjának már a tracklistája is szívmelengető látvány: tele van dubokkal és közelgő megjelenésekkel. Minden idők egyik legjobb drum&bass DJ-je most is remekül válogatta és mixelte össze olyan előadók zenéit, mint S.P.Y, Random Movement, Nu:Tone, Icicle és Calibre. Kötelező hallgatnivaló!

  • A FACT magazin tavalyi évösszegzőjében a legjobb kiadók közt szerepelt az Unknown To The Unknown label. Ennek fényében csak idő kérdése volt, hogy a kiváló ízléssel rendelkező főnökét felkérjék egy mixre. DJ Haus pedig szállítja azt, amit szállítani kell: egy bő órába belesűrítve csendül fel észrevétlen átmenetekben acid, techno, uk garage, bassline house, juke és néhány nehezen skatulyázható elektronika. Egyszerre oktat és buliztat a mix, kiváló!

  • A Metalheadz hivatalos podcast sorozatának újabb darabja jelent meg a héten, amit ezúttal Ulterior Motive-ék dobták össze. A mix érdekessége, hogy jórészt elüt mind a Metalheadztől, mind pedig a korábban okosbézzel foglalkozó Ulterior Motive-ék hangzásától. A búgós basszusokkal operáló kattogós zenék mellett olyan producerek munkái hallhatóak még, mint Special Request, Moresounds vagy Sam Binga.

  • Reneszánszát éli az instrumentális grime angliában, melynek egyik meghatározó figurája Paul Lynch, avagy Slackk. Friss mixében az izgalmasan pezsgő szcéna nagyjai, pl Spooky és Murlo mellett helyet kapott sok új arc is, kemény anyag.

  • Friss r&b hangzással indul, majd bekúszik némi house is a brooklyni Obey City új mixébe, melyet a Fader-nek készített. A mix apropója egyébként a hamarosan megjelenő Merlot Sounds EP, ami a nyáron megjelent nagysikerű Champagne Sounds folytatása.

  • A UK Funky szcéna nagyjából egyetlen megmaradt alakja végre kezdi a neki járó figyelmet megkapni, köszönhető ez például a nemrégiben készült Four Tet remixének. Egy november végén esedékes londoni buli kapcsán a Mixmag kérte fel mixkészítésre, természetesen a zsíros bassline-ok és törzsi ritmusok kapták a főszerepet.

  • Meglepő fordulat: A Sides megosztotta legutóbbi magyarországi szettjének felvételét! Az októberi Budapest Jungle bulin rögzített mix A Sides havonta jelentkező Eastside Sessions sorozatának aktuális részét helyettesíti. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a legendás producer / dj egy hatalmas projekten dolgozik, melynek központi figurája MC Fats. A köré épülő monstre-album munkálatai kissé lefoglalják A Sides-t, aminek pozitív mellékhatása a Budapest Jungle mix közzététele, éljen!

asides

  • Hétvégi lazításhoz lesz igazán tökéletes választás a Rinse.Fm-es Brackles legutóbbi műsora, melyet manchesteri haverjával, DJ Samrai-jal hozott össze. Brackles és partnere teljes mértékben mellőzte a veretést, helyette a finom dub, soul, elektronika, hip-hop, jazz és deep house került előtérbe, támadhatatlan ízléssel válogatva.

Share.

About Author

Leave A Reply