Rengeteg kiváló mixet találtunk az elmúlt napokban, amiket nyugodt szívvel ajánlunk mindenkinek hallgatásra. Mixerünk szereplői most is egy igazán impozáns névsort tesznek ki, ők kényeztették a héten hallójáratainkat: DJ Q, DJ Flight, Shadow Child, Girl Unit, Oneman, Rene LaVice, Optiv & BTK, Lenzman, Mindscape, Emperor és Slanki!

djflight

 • Nemsokára albummal jelentkezik DJ Q, aki megkerülhetetlen figurája az angol garage és bassline house színtérnek. Ennek okán egyre több mix és track lát napvilágot vele kapcsolatban. Legutóbbi szettjét a Dos Clothing-nak készítette, a szűk egyórás szelekcióban magához képest finomabb arcát mutatja meg DJ Q néhány kellemes, dallamos garage és house zene segítségével.

 • DJ Flight ismét nagy adag frissességet zúdít a hallgatók nyakába a Next Chapter október 8-i adásában, jó szokásához híven a sok drum&bass mellett megmutat néhány finomságot más műfajokból is.

 • Shadow Child hetente jelentkező műsorában Hannah Wants volt a vendég, aki a házigazdához hasonló módon a mixében a súlyos bassline-okkal megáldott, garage inspirálta house track-eket részesítette előnyben.

 • Az amerikai Safe House limitált példányszámban, művészek által dizájnolt párnákat és paplanhuzatokat árul, és mellesleg egy mixsorozatot is indítottak, aminek negyedik részét a Night Slugs-os Girl Unit készítette. Szelekciójának vezérfonala nem meglepő módon az r&b, de ezúttal a futurisztikus megoldások helyett több “szokásos” darabot is bedob a mixbe, például Ciara-tól vagy Soulja Boy-tól. A végeredmény mindenesetre nagyon kellemes.

 • Oneman mixsorozatának, a Solitaire-nek második része néhány hétnyi hype után végre tölthető és hallgatható. A másfél órás szettben a hip-hop és trap kapja a főszerepet, de emellett észrevétlenül és mesterien csempész némi garage-t, dubstepet és további basszusnehéz műfajokat szelekciójába a már hazánkat is megjárt DJ.

 • A RAM-hoz igazolt Rene LaVice a Run Bristol buli kapcsán készített egy exkluzív mixet, mely 45 percben mutatja meg, mi újság mostanság Rene háza táján. Egyébként a november 2-i bristoli mulatság dnb és dubstep tekintetében is igencsak impozáns előadógárdát vonultat fel (pl. Andy C, Loadstar, Delta Heavy, Mind Vortex, Frankee, Hybrid Minds, valamint Joker, Phaeleh, Jakes).

 • Alig két hete írtunk az első három Dutty Audio podcastról és máris itt a 004-es! Optiv és BTK ismét szállítja a megszokott minőséget és a címkére jellemző hangzást. Alig várjuk, hogy élőben hallhassuk őket október 19-én a Dürlinben!

 • Az októberi Fabric-os Bukem In Session promomixét a holland likvidmágus, Lenzman jegyzi. A sok ismerős nóta mellett jópár kérdőjeles darab is szerepel a tracklistben. Vigyázat, forró!

 • A legutóbbi Bladerunnaz-os rádióműsor vendége a hétvégi Virus buli kapcsán Mindscape volt, akinek az adásban elhangzott vendégmixét már szövegelés és mindenféle körítés nélkül is lehet streamelni. 40 perc neurofunk néhány klasszikussal vegyítve, csak keményen.

 • A Fabriclive sorozat 14. szülinapja alkalmából rendezett ünnepi party promomixét a Critical sötét császára, Emperor szállítja. Komor hangulat, szigorú rollerek, egy kis döngölés és Stray-féle minimálkodás az alig több, mint 20 perces szösszenetben.

 • Kevésbé friss, ám annál üdítőbb még ezen a héten is Slanki mixe, melyet az Urbanplayer blognak készített október első napjaiban. Az egyórás szettben Slanki a tőle megszokott lélekkel teli hip-hop bíteket némileg mellőzi, helyette a simulós r&b és táncos bass music kerül főszerepbe. Fülledt romantikával átitatott őszi esték tökéletes aláfestője.

Share.

About Author

Leave A Reply