Megérkezett a szeptemberi ajánló, hallgassatok mixeket!

Jumpin Jack Frost b2b Bailey – Sunandbass 2017

Egyáltalán nem a tűpontos és technikás mixek miatt jó Jumpin Jack Frost és Bailey mixe (mivel alig van benne olyan), hanem a szelekció és az MC-k teszik különlegessé. A Sunandbass-szen elhangzott szett első felében az utóbbi évek két legjobb újonc MC-je, Inja és T.R.A.C. magyaráz, aztán felbukkan Stamina is, és közben a likvidtől a sötét rollerekig szól minden, ami alkalmas lehet a tánctér robbantására.

Lixx – Trident Festival 2017

A szlovákiai Trident fesztiválon játszott szettjében Lixx hozza a tőle megszokott minőséget. Pontos mixek, ötletes kombók, gondosan válogatott régi és új zenék tökéletes arányban, sokféle hangulat és al-stílus – valahogy így kell összeállnia egy igazán jó drum&bass mixnek!

Barely Legal – Live at Parklife SmirnoffHouse

Ha minden Barely Legal mix annyira jó, mint ez a júniusi Parklife-os, akkor a hölgy összes szettje kötelező lesz a jövőben. A legkiszámíthatatlanabb kombó ebben az egy órában valószínűleg az, amikor egy tribal-ös menetelős számra rácsúszik Ginuwine Pony-ja, amire pillanatokkal később berobban Lil Silva-tól a Pulse vs Flex. Nagyon vad menet.

Raw-Soul – Madting Podcast 07

A mindenféle basszusközeli stílust magához ölelő Madting csapat hetedik podcastjáért Raw-Soul, avagy Mheola felel, aki bő egyórás játékidejű mixében az elmúlt hetek és hónapok termésének javát mutatja be. A szett tökéletesen bemutatja, hogy mi az, ami megdobogtatja Raw-Soul szívét: dallamos, de nem túl vokálos 2-step darabok és sok klasszikus hangzású speed garage. Szórakoztató anyag!

Omega 3 & Luca Lozano – Trushmix 111

A ’90-es évek elején tomboló angol house és acid őrületét foglalja össze, vagy legalább is megidézi a Berlinben élő Luca Lozano és a barcelonai Omega 3. Többször hallgatós!

Submorphics – Ninja Ninja Podcast 033

Semmi eget rengetően érdekes dolog nem történik Submoprhics új mixében, melyet a Ninja Ninja-nak készített. Kellemes, lélekkel teli számok váltják egymást 43 percen át, ezt a magával sodró hangulatot néhány szigorúbb hangvételű darab megszakítja, felkavarja… Tökéletes háttérmix melóhoz, tanuláshoz.

Mayer Hawthorne – Hawthorne Radio Episode 15

Jó tudni, hogy a soul és funk szcéna egyik jelenlegi legnagyobbjának, Mayer Hawthorne-nak létezik kéthetente jelentkező podcastja. Ez már a 15. rész, és ahogyan valószínűleg a korábbiakban, ebben is hemzsegnek a finomságok. Ha bírod a Motown és Stones Throw kiadókhoz kapcsolható hangzást, imádni fogod ezt az egy órát.

Mike Millrain – Deep’N’Bumpy 01/09/17

Mike Millrain ritkán felcsendülő, suttogó hangja némileg zavaró, de ezt leszámítva nagyon rendben van ez az egyórás garage mixe. Enyhén vokálokkal fűszerezett, orgona- és zongorafutamokkal jócskán megpakolt számok követik egymást… A mix címében látható “deep” szó kevésbé, a “bumpy” viszont nagyon ideillő. Ja, hogy ki is Mike Millrain? A ’90-es évek kiemelkedő garage kiadójának, a Nice’N’Ripe-nak egyik legfontosabb producere, aki mellesleg Mike Skinner projektjében, a Streets-ben is közreműködött!

Ha megvoltak a fentiek, akkor jöhetnek az alábbiak:

Remarc – Jungle Fever Takeover at Rinse.FM 16-09-2017
Random Movement – Podcast #93
Doc Scott – Future Beats Radio Show 07-09-17
Flava D – In The Lab LDN
DJ Ren & Mentalien – Dzsungel Konyve 2017.09.19

Korábbi ajánlók: augusztusjúlius, április, március, február, január

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply