2017 utolsó mixajánlója meglehetősen eklektikusra sikerült: az alábbi sorok közt találni fogsz broken beat műsort, évösszegzést, karácsonyi podcastot, finom likvid szelekciót, minimalista zenékből építkező dnb szettet, sok baromkodást, múltidézést, valamint uk garage, bass music, jungle és dancehall műfajokra összpontosító anyagokat. A közös nevező ezekben a mixekben, hogy az ilyenkor szokásos év végi házibulikhoz tökéletes hanganyagok egytől egyig. BUÉK!

Dub Phizix & Strategy – BBC Radio1 Residency 28.12.2017

Akinek megvoltak a korábbi BBC-s Dub Phizix & Strategy műsorok, az valószínűleg úgy nyomott erre a december végi kétórás exkluzív adásra, mintha nem lenne holnap. Hasonlóan a korábbiakhoz, ezúttal is kapunk az arcunkba temérdeknyi dubot a felezett dnb-k és mindenféle basszuszenék világából, de emellett felcsendül néhány idei nagy megjelenés és egy rövid, de tartalmas Marcus Intalex tribute-szett is. Annyira sűrűk a történések itt, hogy a kétórás játékidő simán háromnak tűnik.

Metalheadz Podcast 60 – Christmas 2017

Egy év kihagyás után ismét megajándékozott minket egy csodálatos karácsonyi műsorral a Metalheadz csapat, amiben továbbra is az ökörködés, sztorizás és néhány exkluzív track áll a középpontban, és persze Goldie, akiből újfent temérdeknyi hülyeség árad.

Foreign Concept – In the mix for Enter The Future

Jó hallgatni egy ilyen széles palettán mozgó, meglepő fordulatoktól sem mentes mixet. Foreign Concept egyórás játéka lassan indul be, de aztán a tőle megszokott hangzásból kilépve elkalandozik dzsungeles irányokba is, ami kifejezetten jól áll neki.

Total Science – 21 Years Retrospective Mix

Valami olyat lehetne mondani, hogy ez a mix jól összefoglalja a Total Science elmúlt 21 éves munkásságát, de az igazság, hogy jelen esetben csak a jéghegy csúcsából kapunk ízelítőt. Valószínűleg három-négyórányi anyaggal már lehetne szemléltetni azt, hogy a két hülyegyerek (vagy most már inkább hülye bácsi) miért érdemel pont ugyanannyi tiszteletet a drum&bass szcéna egészétől, mint mondjuk Andy C, vagy Goldie. Mindettől függetlenül kötelező törilecke ez a szett.

Chimpo – Dummy Mix 496

Ebben a mixben Chimpo olyan oldalát ismerheted meg, amit a sokoldalú manchesteri művész ritkán mutat meg. Gyökereihez visszatért és összedobott egy dancehall, r&b és hip-hop zenéket tartalmazó szettet, amiben a számok sűrűn váltják egymást és nem mellesleg hemzseg a tracklist a külön Chimpo-nak készült exkluzív duboktól. Mókás mix!

Mall Grab – Essential Mix 02/12/2017

Mall Grab szereplése az Essential Mix sorozatban teljes mértékben kiérdemelt; az utóbbi hónapokban jó néhány sláger-státuszba emelkedett zenéjével bizonyított. Ebben a kétórás szettben a száraz, koszos négynegyedektől kezdve a vidám funk house-on át uk hardcore és jungle által ihletett középtempós darabokig szól minden, amit az ausztrál zenésztől az eddigi kiadványai alapján várhatunk. Jóféle DJ-mix, nem egy olyan agyatlan, élvezhetetlen “megamix”, amit mostanában szokás ehhez a sorozathoz készíteni.

Dappa with Bergi & Khésis – Rinse.FM 16 December 2017

Bergi ismét a Rinse.FM-nél vendégeskedett egy mix erejéig – ezúttal Khésis barátjával közösen! A nagyjából egyórás szett alaposan körüljárja a bass music jelző alá sorolt al-stílusokat: van itt középtempós dzsungel, futurisztikus 2-step, garage-ba hajló négynegyedek és még egy exkluzív Volkova Sisters remix is! Érdemes a műsor első felét is meghallgatni, mert a házigazda, Dappa számos aktuális és egyelőre dubon pörgő 2-step és garage felvétellel készült.

Van itt még néhány nagyon jó mix:

Korábbi ajánlók: novemberoktóberszeptemberaugusztusjúlius, április, március, február, január

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply