Magyarország elsőszámú drum&bass producere, a romantikus techy dnb mestere, avagy Chris.SU régóta várt EP-je mától végre kapható! Az album projektként induló F.A.T.E. végül négyszámos EP formájában került napvilágra Teebee kiadóján, a Subtitles-en keresztül. Az EP-n szereplő számokat valószínűleg nem kellene már senkinek sem bemutatni, hiszen számtalanszor lehetett hallani őket a hazai bulikon. Azok kedvéért, akik otthon ültek az elmúlt évek során, nézzük meg, hogy milyen számok rejlenek a Jade által készített borító mögött.

A legnagyobb hype egyértelműen a Plastic Heaven-ös Mirával készült Higher körül alakult ki. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a könnyedebb, likvidesebb magyar drum&bass felhozatalból tíz éve, Anorganik Endlessly-je óta nem övezte ekkora érdeklődés egyik zenét sem. A nagy sikert Krisztián sodró basszusai és lüktető dobalapjai mellett Mira gyönyörű vokálja hozta el, a tervek szerint még lehet számítani közös zenékre kettejüktől. A First Snow az EP másik „epic-bass” darabja, ami hasonlóan egekig emelő hangulatot kelt. A dal egyébként egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően már 2010-ben „kiszivárgott” mp3 és CD formátumban, mostantól viszont már 12”-es formában is kapható.

A lemez másik oldalán a jóval szigorúbb, de érzelmes, misztikus dallamvilágtól nem mentes címadó F.A.T.E. található. A fentebb említett Higher és a Falkonnal közösen elkészített laza drum&bass-roller (Disoriented) viszont kizárólag digitálisan érhető el. E négy szám mellé pedig hamarosan érkezik egy ingyenes is: amint feltűnik az 5000. rajongó Chris.SU facebook oldalán, elérhető lesz a Restless!

Share.

About Author

Leave A Reply