Huszadjára is jár az együttlét azoknak, akik felkeresik augusztus második hetén a Hajógyári-szigetet, hiszen a Sziget fesztivál kapui a felvezető napok után szerdán teljes mértékben megnyílnak. Biztosan nem kell aggódni amiatt, hogy nem lesz egy kötelező program sem a napok során, lássuk kikre számíthatunk az elektronika és basszusok világából. A kezdőnap húzónevei a hazánkban most debütáló francia Dirtyphonics és a Hospital új High Contrastja, a néhány hete már egy második albumot is magáénak tudó Netsky. Szintén két albummal büszkélkedhet Ben Westbeech is, aki az Inmedio színpadán dj alteregójaként lép fel Breach név alatt, de az sem elképzelhetetlen, hogy a mikrofont is megragadja egy kis éneklés erejéig. Különleges produkció lesz, az biztos.

Csütörtökön ajánlott a nagyszínpados The Roots és az Arénás Crystal Fighters koncertek látogatása, tökéletes zenei csemegék a délutáni órákban. Este pedig súlyos dubstep ütemeket prezentál N-Type, valamint High Contrast mutatja meg a néhány hónapja kapható új albumát. A mikrofonfrizurás Hospital művész diszkós drum&bass szettje közben besegít a The Agony & The Ecstasy LP egyik fő énekese, Jessy Allen és Dynamite MC is. Harmadik napon Jamie XX bandája, a 2009-ben nagy sikereket arató érzelmes és alternatív The XX zenél a nagyszínpadon, az Inmedio sátra alatt Icicle mutatja meg aktuális drum&bass és dubstep kedvenceit, valamint a dnb-bootlegekről is ismerős Bebel Gilberto énekel az A38 porondján.

A negyedik napon egy laza hip-hop koncert (Snoop Dogg) és egy szuper forró house performansz (Azari & III) után a drum&bass egyik legendás nagyöregje, A Sides bizonyítja be sokadjára a magyar rajongóknak, hogy miért is ő az egyik legjobb szelektor a műfajban. Szintén kulcsfigurák, a brostep nagyjai röfögtetnek az Arénában, Borgore és Flux Pavilion nem fognak kegyelmezni senkinek. Az utolsó nap is igazán erősnek ígérkezik, hiszen csupa olyan húzónévvel van tele a line-up, akik mellé semmiféle magyarázat nem szükséges: DJ Fresh, S.P.Y., John B, Magnetic Man. A felsorolt előadók természetesen csak töredékét képezik a teljes programnak, amit az alábbi linken lehet tanulmányozni.

További ajánlatunk:
Friday (DJ Madd, Spinline, L.A.S.) @ A38 Hajó orrterasz, 2012.08.10.
Monday Session Summer Speciál @ Akvárium, 2012.08.06.

A party-ajánlókat várjuk a party@drumandbass.hu címre!

Share.

About Author

Leave A Reply