A Hybrid Minds formáció (azaz Haste, Sensa és az utóbbi időben az énekes Grimm) egy ideje üde színfoltja a leheletfinom liquid drum and bass-nek, a trió az utóbbi néhány hónapban igencsak nívós megjelenésekkel hívta fel magára a figyelmet. Soulful, de ugyanakkor modern hangzásuk mellett a dnb keményebb oldalát sem vetik meg, szettjeikben előszeretettel szelektálnak a keményebb, karcosabb trekkekből is. Bár Sensa és Haste is a jump up iránti érdeklődést emeli ki a korai éveik közül, idővel inkább a dob és basszus érzelmesebb, kevésbé táncparkettre íródott alstílusa mellett tették le voksukat. Grimm hangjával pedig – nyugodtan kijelenthetjük – összeállt a kép, és jó néhány igen szívhez szóló nóta született a Hybrid Minds laborjában.

Az egész HM sztori 2012-es keltezésű, sőt, az első megjelenés még Sensa & Haste néven futott (The Place), majd a Fokuz és a Celsius rilízek mellett három gyönyörű ingyenes szerzeménnyel örvendeztettek meg miket (Summer Rain, Inner Beauty és a One Big Family újragondolása), de az Audioporn főnöke, Shimon, is korán felfigyelt a srácokra. Ennek eredménye egy EP, melyen négy nagyszerű trekk kapott helyet (I’m Through, Lost, Tides és Real Life). A This Morning a Fokuz egyenruháját öltötte magára, míg az Anile-lal közös Old Times a Med School színeiben jelent meg.

A kiváló kezdés után a Mainframe kiadó főnöksége is bizalmat szavazott az újoncoknak, és milyen jól tette, ugyanis a Heartfelt EP is igencsak erősre sikeredett. A címadó trekk mellett minden bizonnyal a Fade című nótát is rengetegen ismerik már, ugyanis egy egészen hangulatos klip is készült hozzá, arról nem is beszélve, hogy Katie’s Ambition énekhangja egész egyszerűen csodálatos.

Az utóbbi időben pár vendégmix is napvilágot látott, amelyekben a megjelenésre váró, exkluzív szerzeményekre is felfigyelhetett az, aki nyitott füllel jár-kel (a legutóbbi Cable Promo Mix is letölthető már). Ezek közül mindenképpen figyelmet érdemelnek a jövőbeli Spearhead megjelenések (Meant To Be / Unconditional), illetve az Allsorts-on napvilágot látó Warm Winters / Blame páros, de a Soul:R is tartogat egy HM rilízt, amelyet szintén kíváncsian várunk.

A srácok által készített remixek is nagyon rendben vannak, Jakwob Blinding-jának átgyúrása már most óriási kedvenc, a Daughter Youth-jának átértelmezését pedig 20.000 követő után teszik majd ingyenesen letölthetővé (remélhetőleg minél hamarabb), de a Spearhed kiadófőnökének készített újragondolások is első osztályúak (Count The Stars Remix, Changing Faces Remix).

Érdemes tehát csekkolni a srácok cuccait, hiszen rengeteg finom, lélekemelő muzsika várható a közeljövőben. Akinek pedig ez ideáig kimaradt volna a Hybrid Minds, mindenképpen pótolja, nem fog csalódni.

Share.

About Author

Leave A Reply