A deep-roller-minimál hangzás követőinek bizonyára ismerősen cseng a Terabyte kiadó neve. A londoni-bristoli label annak ellenére képes többé-kevésbé megbízható minőséget produkálni, hogy nincs tele nagy nevekkel a repertoárja, sőt. Az új megjelenés például a Hanovertől jön, akik ugyan nem felkapottak, de tehetségüket jelzi, hogy az Amoss, Doc Scott, Loxy vagy Crissy Criss is pörgeti a zenéiket. Hallgassunk bele a rilízbe!

tera

Az A oldalon a Metropolis kapott helyet: egy könnyeden gördülő, kicsit révedezű hangulatú zene, szűk dobokkal, pattogó szintikkel. Kellemes darab otthonra, kocsiba, warm up-szettbe egyaránt. Pont olyan, mint egy világváros: sokoldalú.

A Metropolishoz képest sokkal melankolikusabb, egyben szigorúbb hangulatot áraszt a Lost Moments. Erősebbek a dobok, a középtartományban agytekervény-izgató témák cirkulálnak, az időnként be-belépő szaxofon pedig igazán zeneivé teszi az élményt. Ezen a megjelenésen a B oldal az A oldal!

Mindig örömmel tölt el, amikor egy kevésbé ismert kiadó alig hallott producerének dolgairól írhatok pozitívat. Az ilyen zenék némileg ellensúlyozzák az egyre gyorsuló és mindennapokban is terjeszkedő dnb-gépezetet, és egy kis megálljt parancsolnak a felpörgő stílusnak. Jöhet a következő Hanover-cucc!

Share.

About Author

Leave A Reply