SKC 2006-os szólólemeze, a Killing Me Softly után ismét magyar szerzői albumot köszönthetünk a Commercial Suicide kiadónál. A két éve készülő Mindscape LP – mely a Martian Chronicles címet kapta – sampler lemeze novemberben, a teljes album decemberben várható.

Néhány napja került a boltok polcaira Mindscape és Gridlok közös, Chrome című zenéje a Project 51 címkéjével, de szerencsére nem sokat várat magára az album sem (mely a Black Lotus és a Bounce után már a harmadik lesz). A következő hónapban már megvásárolható lesz az LP-t megelőző single, rajta a Stardusttal és az Audióval és Stapletonnal közösen készített Truth Hurtsszel.

Decemberben érkezik a fő attrakció dupla vinil, CD és digitális formátumban (az utóbbi két verzió valamelyikét megvásárlók – bónusz zeneként – a Bubblegunnal is gazdagabbak lesznek). Néhány kollab is hallható lesz az anyagon, ezekben a fentebb már említett Audio & Stapleton páros mellett Chris.SU, MC Coppa és SKC (bizony, jól olvassátok!) működik közre. Az LP mind a zene, mind a grafika terén az oldschool sci-fi hangulatot fogja idézni. Érdekesség, hogy a borítót is Mindscape készítette.

Mindscape – Martian Chronicles tracklist:

01. Martian Chronicles (Intro)
02. Spaceface
03. Truth Hurts feat. Audio & Stapleton
04. Gene Labs
05. Stardust
06. Swampster feat. Chris.SU
07. Mechanical Man
08. Critters feat. MC Coppa
09. Dust Devil
10. Nightmare feat. SKC
11. Warp Zone
12. Through And Beyond
13. Journey To The Singularity (Outro)
14. Bubblegun

Share.

About Author

Leave A Reply