A Shogun Audio érdemeihez kétség sem férhet a tavalyi évet illetően, és ugyanez igaz a leányvállalatra is. A SGN:LTD igen jó évet zárt a nagy testvér árnyékában, és az idei rajt is pazarra sikeredett, ugyanis hétfő óta a boltokban az SGN039 Ed:it jóvoltából.

Edit629Az újoncnak számító producer nem igazán termékeny, ezt főként azok bánhatják, akik szeretik a kimért döngölést. Korábban a Criticalon, a Commercial Suicide-on, a Demand-en és a Rooted-on is prezentáló Ed:it ezúttal minden bizonnyal munkássága eddigi legjobbját nyújtja.

A Sound Killeren rögtön érződik, hogy Ed:it szintet lépett a képzeletbeli produceri ranglétrán, ugyanis ez a trekk nagyon egyben van. A pumpáló-sziszegő mélyszekció elemi erővel ragadja el a hallgatót, a címadó vokál és a szintik kellemes dubos ízt kölcsönöznek a zenének, első osztályú darab.

A B oldalra az I Would került szomorkás hangulatú bevezetőjével, amire a melankolikus női vokálfoszlány némileg ráerősít. Ez a lágyság ellensúlyozza azt a kőkemény szögeléssel egybekötött szétcsavart bassline-t, ami monumentális hatást és brutális lendületet ad a trekknek.

Igazán sajnálom, hogy a nottinghami producer ennyire kevés alkalommal tűnik fel a nemzetközi dnb-színtéren, így mit is kívánhatnék mást, minthogy még több Ed:it zenét kérünk az arcba!

Share.

About Author

Leave A Reply