Jade kiadója, az Eatbrain kezdeti lendülete szerencsére kitart, újabbnál újabb örömöket szerezve ezzel a neuró fejeknek. A kiadótulajon kívül számos kisebb vagy nagyobb nevű producer mutatta már meg magát a jellegzetes címkén. Hallhattunk Dose, BSE és Mindscape remixet, kollabot a State of Minddal, de bizonyított többek között a Neonlight & Mefjus trió is. A szép jövőjű producerek sorát a szlovén Telekinesis után most a mókás nevű, ám igen hatásosan romboló Teddy Killerz (aka Place 2b & Paimon) folytatja.

tkillerzA Violence EP minden trekkje bomba. A címadó zene a legnagyobb rave-ek talpalávalója lehetne, elsöprő lendülete és arcletépő dobja – címéhez hűen – semmi kegyelmet nem ad a hallgatóságnak. A Jade és 2Shy közreműködésével készült Blackout nem kevésbé kíméletlen, néhol zajjá torzított vokál és a félelmetes, már-már iparinak tűnő kiállás  kergeti őrületbe az ártatlan zenekedvelőt.  Mizo & Zendi segített be a Bad Omen-be, mely a legprofibb Noisia hangzást idézi. A kellemes atmoszférával induló darab a drop után igazi láncfűrésszé alakul, az első sorokban érdemes vigyázni! A kiállás melankolikus gitárszólója egy kis pihenést enged a felpörgött partihangulatnak, de senki ne számítson hosszú pauzára. Az utolsó trekk – a Jacob – reszelős bassline-jával belophatja magát a veretést kedvelők szívébe (nálam sikerült hosszú időre beverekednie magát a lejátszóba).

A vinil már a polcokon, a digitális megjelenésre még várni kell egy bő hetet. A hagyomány folytatásaként ehhez a megjelenéshez is tartozik egy Eatbrain Podcast, melyet természetesen a Teddy Killerz állított össze. A trekklista alapján kiderül, hogy a jövőben többek között Qo, Mindscape és Vidual neve is feltűnik majd a címkénél, a mixet végighallgatva pedig átfogó képet kaphatunk a páros aktuális kedvenceiről.

Share.

About Author

Leave A Reply