Az Ingredients label kistesója szép lassan egyre nagyobb (el)ismertségre tesz szert, melyben a hatodik megjelenésük nagy szerepet játszik. Az eddigi, relatíve kisebb nevek után (Random Movement, Edward Oberon, dRamatic & dbAudio) most egy igazi sztár-formációt lát vendégül a Mars a Total Science fiúk személyében. A több, mint húsz éve folyamatosan kimagaslót alkotó duó dRamatic, dbAudio és Grimm néhány hónappal korábbi felvételét, a Far Away-t gondolta újra, a végeredmény pedig egy igazán kellemes likvid felvétel, amit évek múlva is szívesen fogunk elővenni a gyűjteményből.

Könnyedén gördül és enyhén szívbemarkol a Far Away, melynek melankolikus, néha finoman megvagdosott vokálja azonnal együtt dúdolásra készteti a hallgatót. Az eredetihez képest egy sokkal kiegyensúlyozottabb, kifinomultabb darabhoz van szerencsénk, az őszi drum&bass-áradat egyik kötelezője!

Szintén dRamatic és dbAudio szerepel a korong másik oldalán, de itt már (sajnos) Total Science nélkül egy saját számmal. A Days Running Out is aranyos, de túl sokszor hallhattuk már a „régi díva vokál sample plusz likvid roller” receptet ahhoz, hogy el tudjunk menni szemrebbenés nélkül mellette. Azt is lehetne mondani, hogy egy tipikus likvid B oldal, de szerencsére ez a Far Away remixről nem mondható el, ezért összességében erősen ajánlott lemez!

Share.

About Author

Leave A Reply