Rengeteg izgalmas esemény közül válogathatunk a nemsokára induló hosszú hétvégén, közülük is kiemelkedik a Budapest Bass Music péntek esti bulija. A garage, house és bass music műfajokra koncentráló sorozat vendége ezúttal Breach, aki olyan jungle legendák körül nőtt fel, mint az Omni Trio, vagy a 2 Bad Mice. Később a karrierje csellistaként és vokalistaként indult be igazán: az angol zenei színtér egyik legelismertebb rádiósa, Gilles Peterson vette szárnyai alá. Első soul-os, broken beat-es albuma Gilles kiadóján jelent meg, pár évvel később pedig az egyik legfontosabb house label, a Strictly Rhythm gondozta négynegyedekre koncentráló második albumát.

breachMikor először váltott Ben Westbeech névről Breach-re, hatalmasat robbantott. Debütáló track-je, a Fatherless a bass music egyik legfontosabb zenéje a mai napig, számos igen erős zenéje után pedig a mainstream tánczenei szcénát is meghódította tavaly váratlanul a Jack-kel. Eseménydús karrierje során olyan nevekkel kollaborált, mint DJ Marky, Redlight, Midland, Andreya Triana, Henrik Schwarz, Motor City Drum Ensemble, Lovebirds, Nu:Tone és DJ Die. A Jack tavalyi sikere után sem állt meg az élet: saját kiadóján, a Naked Naked-en sorra jönnek ki a kiváló megjelenések, valamint épp mostanában lát napvilágot a mindig tökéleteset prezentáló Aus Music-on egy Breach EP. Emberünk a fentiek fényében, nem meglepő módon remek ízléssel szelektál: DJ-szettjei egyszerre táncoltatnak és mutatnak előre.

Péntek:
Budapest Bass Music \w Breach (UK), Mentalien, BA10, Aafro, Shadam @ Corvintető
Bounce \w Patricia (US), Klayman, Black L3go, Prsly, Hi @ Larm
Bang Dat \w Bal, Safair, Bergi, Bronks, Husky Joe @ Fogas Ház
Kollektiva \w Friend Within (UK), Stamusic, Nakedkool, TMX, Fullstereo @ Ötkert
Dansmusiq \w Joy Orbison (UK), Crimson, Chrom, Grasshop, Sirmo, Aafro, Bergi @ A38
Akvárium \w Brains, Reza, MC Kemon, MC Fedora @ Akvárium
Night Sirens \w DJ Resista (AT), Stormy Lee, Quadrille, Miss Mants @ Rézmál
Stayfly \w Infinity Ink (UK), Jumpski, Detective Kelly, Stereostrip, Roland Handrick @ Prlmnt
UVCT \w Jumodaddy, Wondawulf, Elo, Dermot, MC Columbo @ Akvárium Kishall

Szombat:
Technokunst \w Karenn (UK), Isu, Dork @ A38
Kolor \w BA10, N1ce @ Kolor
Lost Minute \w Nermo, Klayman, Naga, Peter Bernath @ Mika

Vasárnap:
Eatbrain \w Prolix, QO, Mindscape, Jade, MC Kryptomedic @ A38

A party-ajánlókat várjuk a party@drumandbass.hu címre, vagy privát üzenetben az Impulsecreator facebook oldalán! Ha kihagytunk egy eseményt, ami a héten történik, kommentben oszd meg velünk!

Share.

About Author

Leave A Reply