Rendhagyó módon külföldi eseménnyel indítjuk az eheti programajánlót, ugyanis nem messze a magyar határtól, Ausztriában most zajlik az Elevate Fesztivál! A nem mindennapi line-up-hoz különleges helyszín is dukál, ez pedig nem más, mint egy hegy gyomra Graz-ban. A többtermes, tágas barlangegyüttes anno óvóhelyként és börtönként funkcionált, mára egy modern kulturális központtá avanzsált. A zenei produkciók felhozatalára a ’rendkívül aktuális’ és ’sokszínű’ jelzők illenek legjobban, íme a névsor a teljesség igénye nélkül: Mosca, Ras G, DJ Rashad & DJ Spinn, Moodyman, The Bug, A Made Up Sound, French Fries, Le1F, Hot City és még sokan mások.

Tehát a fesztivál egy valóságos mekkája lesz az aktuális hip-hop, bass music, elektronika, house, juke, techno és egyéb stílusok rajongóinak, a napi beosztás (szerdától szombatig) ezen a linken olvasható. A fesztivál a tartalmas programokhoz képest baráti jegyárral rendelkezik, a megközelítése pedig a Budapestről induló közvetlen vonat-járatoknak köszönhetően rendkívül egyszerű, olcsó és kényelmes.

Határainkon belül ismét egy friss drum&bass előadót köszönthetünk ezen a hétvégén. A Catch22 az év első felében vendégül látott LSB és Foreign Concept után egy újabb feltörekvő tehetséget, a lengyelországi Mortemet mutatja be a hazai közönségnek az Instantban. A szombati buli sztárjával a Critical testvérkiadóján (Modulations), az IM:Ltd-n, a Fokuz-on és a Demand-on lehetett már találkozni, ebből is következik, hogy főszerepben a kifinomult likvid és búvárbéz lesz némi tech-es csavarással.

További ajánlatunk:
Blast From The Past @ A38, 2012.10.26
Eat My Funk @ Toldi, 2012.10.25

A party-ajánlókat várjuk a party@drumandbass.hu címre!

Share.

About Author

Leave A Reply