Ezt a hetet gyakorlatilag a Balaton Sound uralja, de mielőtt elmerülnénk a tóparti programokban, látogassunk el ma este a Deák térre, ahol a Monday Session csapata kivételesen nem az Akváriumban, hanem a klub melletti füves területen tart egy pikniket. Szabad levegő, könnyed bítek. Szerda este még Budapesten lehet készülni a fesztiválra a Monkey 6 csapattal és külföldi vendégeikkel. A holland dj-k (Bart B More, Boemklatsch, Baskerville, TWR72) főleg electro-house-ban és az ahhoz közeli táncparkett-orientált műfajokban utaznak, tehát súlyos estére számíthat az, aki betér az A38-ba.

A csütörtöki BS-nap délutáni kötelezője az angol grime-király Dizzee Rascal a nagyszínpadon, este pedig muszáj lesz ott lenni Crazy P house/disco koncertjén. Őket követően végre ismét hazánkban üdvözölhetjük a drum&bass egyik régi motorosát, aki több mint tizenöt éve szállítja a minőséget. Spinback a Total Science-ből hajnali 1-kor lép fel az Inmedio Drink & Bar-ban, a helyszín egyébként a fesztivál biztos pontja lesz arra az esetre, ha valaki épp nem olcsó pumpin-house-ra vágyik. Vele egy időben egy másik, dubstep körökben legendaként nyilvántartott művész lesz hallható az OTP színpadon, a BBC Radio 1-on is műsort vezető Benga. Pénteken L.A.S., Magical Gravity, Mentalien és MC Fedora felvezetője után a Hospital csapat egyik legrégebbi tagja, Danny Byrd debütál Magyarországon egy mókás stadionbéz, likvid diszkó szettel.

Szombaton a koraesti órákat ajánlatos a laza, de nem közönséges house és elektronika jegyében tölteni, ugyanis a stílusok jeles képviselői – Tensnake, GusGus és Caribou – kapnak teret. Később a Delta Heavy páros súlyos dobjaira és basszusaira, majd a szettjeit sokféle stílusból – remekül mixelve – felépítő Jackmasterre lesz érdemes intenzív testmozgást végezni. Vasárnap délután a hip-hop történelem egyik legfontosabb bandája, a De La Soul ad jó okot arra, hogy még ne menjünk haza. Később pedig a pszichedelikus Animal Collective és a Digital Soundboy-est zárja a fesztivált, melynek keretein belül Shy FX, Breakage és Youngman lép színpadra. A felsorolás cseppet sem teljes, ezért érdemes az itt elérhető programot alaposan átnézni!

További ajánlatunk:
Friday (Markov, Reload, Shadam) @ A38, 2012.07.13
Bounce 81 @ Fogasház, 2012.07.11

A party-ajánlókat várjuk a party@drumandbass.hu címre!

Share.

About Author

Leave A Reply