DJ Marky szabadstílusú születésnapi szettje, Louie Vega finom disco és house szelekciója, Random Movement lendületes liquid funk zenéi, vagy éppen a második Drumandbass.hu Session kapcsán közzétett mixek is több, mint ideális választások a nyári lazuláshoz! 2018 első nyári mixajánlója következik.

DJ Marky – Birthday Mixtape Set

Huh, milyen szépen felépített mixet hozott össze DJ Marky a saját születésnapjára! Minden ember életében ez az a nap, vagy az ünneplés hosszától függően napok, hetek, amikor visszatekint eddigi életére – a brazil DJ egy szabadstílusú szett segítségével teszi mindezt. Soul és funk finomságokkal indulunk, majd észrevétlenül csúszunk át az acid house és uk hardcore világába, végül természetesen a jungle és liquid funk stílusoknál kötünk ki. Mindez ötletes átmenetekkel, gyakori, de nem zsúfoltan sűrű váltásokkal történik. Tökéletes házibuli szett!

Om Unit (aka Philip D Kick) with Fracture – Rinsem.Fm 31st May 2018

Az új Philip D Kick megjelenés állt középpontjában OM Unit és Fracture közös műsorának, de nem csak footwork-inspirálta dzsungelek szóltak. A két művész adott helyet a vegytiszta jungle daraboknak is, sőt, valahol a mix közepén néhány középtempós és broken beat zene erejéig régi kedvenceiket is megvillantották. Sűrű anyag, rengeteg gyöngyszemmel.

Jumpin Jack Frost & Bailey – Mi-Soul Radio 07-06-2018

Általában külön szokták, de most együtt vezették Mi-Soul rádiós műsorukat Bailey és Jumpin Jack Frost – természetesen a hülyéskedés nem maradhatott el. Ami miatt viszont igazán érdemes rámenni erre a műsorra az a friss, esetekben exkluzív zenék tömkelege. Van itt liquid funk forróságoktól dzsungeles vadulásokig minden… akad például egy kiadatlan VIP verzió is a Golden Girl-ből!

El-B – OutLook Mix Series 2018

Picit régebben, még májusban jött ki El-B Outlooknak készített egyórás anyaga, de hiba lenne szó nélkül elmenni mellette. Valószínű, hogy ebben a mixben csak sajátokat pakol a sötét 2-step hangzás királya, ugyanis az összes zenében azok a messziről felismerhető csúszkálós dobképletek robognak, amik a legenda-státuszba repítették El-B-t. Ami pozitív, hogy alig hallani a szettben agyonjátszott slágereket, helyette inkább az elmúlt pár év megjelenéseire és még kiadatlan számokra fókuszál a művész.

Louie Vega – Open Air Sessions, London, Worldwide.Fm 05-06-18

Június elején a soulful house, afro beats és disco egyik valódi legendája, Louie Vega járt Gilles Peterson nemrég indult rádiójánál, a Worldwide FM-nél. Kétórás szettjében a 29-ére datált NYC Disco válogatását promózta főként; a szelekció több, mint ideális forró délutáni lazulásokhoz.

AS.IF KID – Outlook Festival Mix Series 2018

Rövid, és velős instrumental grime (és picit dubstep) szettet hozott össze As.If Kid az Outlooknak. Ha mocskos, de nem bazári basszusokra vágysz és morcos hangulatban vagy, nyomj a lejátszás gombra, és bízd magad a műfaj egyik kulcsfigurájára a következő 30 percben.

A fenti mixek után az alábbiak is erősen ajánlott anyagok:

A Drumandbass.hu Session júniusi epizódja kapcsán megjelent mixeket itt találod (folytatás július 13-án!):

Korábbi 2018-as ajánlók: májusáprilismárciusfebruár, január 

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply