Az idén jubiláló, ötéves KEXX fesztivál idén is kellemesen eklektikus zenei kínálattal várja a népeket Hajdúböszörménybe, a Fürdőkert Ifjúsági és Szabadidőközpont 4,5 hektárnyi területére július 29. és augusztus 2. között.

A „könnyűzenei extrémsport fesztivál” csütörtökön, pénteken és szombaton kínál zenével egybekötött szórakozást az adrenalinbomba és a jó partyk kedvelőinek. Inline skate, gördeszka és street BMX versenyek zajlanak majd déltől hatig a feszthez közeli 800 m2-es extrémsport-pályán. Ezeken túl profi breaktáncosok és tűzzsonglőrök, illetve civilszervezetek kínálnak programokat (pl. környezetvédelmi, irodalmi, darts sátrak).

A törtütemek kedvelői csütörtökön a Sub.hu Fröccsteraszán kezdjenek fülelni. A helyi erőt az Nfr & Mitoklin (Debrec’N’Basspáros, a Dropriders és Giocator képviseli, míg a pesti különítményt DJ Ren,  valamint a már klasszikusnak számító IAN Autorun & Markov duó. Az IPC színeiben Flag játszik majd.

Pénteken a MONSTER Nagyszínpad felé érdemes vetődni. Éjféltől a Debrec’N’Bass két tagja, Lead és Store b2b-ezik. Utánuk érkezik a Viper Recordings képviseletében InsideInfo.  Az éjszakát Chris.SU zárja Fedorával.

Ugyanitt szombat éjféltől a Cloud9+Beatman&Ludmilla, majd a Ninjabreakz készít föl a hangulatra.

A zenei paletta színes, megéri mindent meghallgatni. : ) A legfrissebb infókért kövesd a fesztet a Facebookon!

Share.

About Author

Leave A Reply