A korábban gyakorta Zero T-vel együttműködő Beta 2 körül az utóbbi években fokozatosan elcsendesedett a hype. Pedig a kétezres évek közepén neve – ha nem is tőle volt első sorban hangos a szcéna – eléggé összeforrt a minőségi, sokszínű drum&bass-szel. Zenéi feltűntek többek közt a Bassbin, Commercial Suicide, Horizons és Metalheadz címkéken is, éppen ezért kisebb szenzáció, hogy a hosszantartó szünet után az ír producer visszatért, egy nem is akármilyen felvétellel! 

A Pete Joseph vokáljával kiegészülő Love Finds Me az idei év egyik legkorrektebb liquid funk darabja, amely újból bizonyítja, hogy Beta 2 kizárólag minőségit képes alkotni. A nagy visszatérésnek természetesen volt előszele, a figyelmesebbek észrevehették, hogy Zero T méltatlanul hanyagolt Footprints kiadóján keresztül a nyár elején napvilágot látott egy maxi, melyen a labelfőnök partnere Beta 2 volt. A Before The Fall / Chestplate maxi megjelenése nem kavart nagy port, bár a két zene a maga nemében teljesen vállalható. A Love Finds Me-nek viszont jóval nagyobb esélye van arra, hogy fülbemásszon és egy szélesebb kört is elérjen.

A hét elejétől kapható ötös sorszámú Deep Kut (C.I.A. testvérkiadó) korong másik oldalán a már előbb említett társ, Zero T prezentál egy rá jellemző harapós minimál rollert, kalauzolva el a hallgatót ezáltal egy egészen más hangulatba. Forró megjelenés, várjuk a folytatást Beta 2-tól!


Share.

About Author

Leave A Reply