Ha azon morfondírozol, merre indulj este tíz magasságában a pesti éjszakában június 17-én, pénteken, ne kattints tovább! Egy izgalmas deep drum and bass buli  készül a Nagymező utcai House Barban.

dubflyerz_logo

A Dub Flyers a szó legszorosabb értelmében vett crew: a barátság és a zene szeretete kovácsolta össze a csapatot. A lelkes gárdát ketten alapították: Molnár Dani (Ixion) és Fazekas Kornél (Evoque). További tagok: Krausz Erik (Chemik), Steiner Ferenc (Frenetic Sneer), Kovács Fábián (Pein) és Hajnal Marci. Legfontosabb céljuk, hogy a deepet és a minimált minél szélesebb réteggel ismertessék és szerettessék meg. Az első nemhivatalos föllépésük sikerén fölbuzdulva május 6-án megtartották a hivatalos nyitóbulit, ami a képek tanúsága szerint is igen jóféle éjszakára sikeredett.

Most is hasonlóra készülnek a srácok. Az egri illetőségű, ám már évek óta Dublinban élő InC közreműködése erősíti az estét. Mellette Ixion, Chemik, Frenetic Sneer és Flare játszanak, hosztol: Pein. Hangolódás gyanánt érdemes ismerkedni a Soundcloudjukkal, valamint a csoportjukkal is, ahol kimondottan tartalmas zenéket találunk.

A bulira nincs beugró, azt azonban fontos szem előtt tartani, hogy a rendezvényt csak 18. életévüket betöltött vendégek látogathatják, érvényes, fényképes igazolvány (személyi igazolvány vagy útlevél) felmutatásával. Az esemény kezdetéig tart a facebookos nyereményjáték is, amelyen 3000 Ft értékű italfogyasztással lesz gazdagabb a szerencsés. A részletekért böngészd végig az eseményt!

Share.

About Author

Leave A Reply