210A 2012-es év egyik kiemelkedő válogatásátt idézhetjük fel újra, ugyanis az albumról két nagyszerű zene remixe lát hamarosan napvilágot. A megjelenés hivatalos dátuma március 8., a nap remélhetőleg a tavaszt is elhozza majd a lelkes Symmetry-fanoknak. A Break által igazgatott label évek óta stabil és megbízható része a drum and bass univerzumnak, nem csoda, hogy a The Other Side a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb összeállítása volt. Bár a védjeggyé vált, mocskosan széttorzított basszusfolyam a kiadófőnök stílusának jellegzetessége, mégis jó azt konstatálni, hogy a kiadó igyekszik a d’n’b több területéről csemegézni. 

A 2013-as évet újragondolással kezdi a kiadó, az A oldalon ugyanis érkezik a Love So True VIP, ami túl sok pluszt nem jelent ebben az esetben, az eredetit is szeretjük, ezt is szeretni fogjuk, számottevő különbség igazából nincs.

A túloldalon az oroszok támadnak, ugyanis Eastcolors Watch Out-ját Enei gyúrta át, karakteresebb basszust és élesebb dobokat használva tette morcosabbá az eredetit. Brutális bassline tekergőzik, be-beszúrt lead-ek teszik színesebbé a zenét;  a manapság egyik legfelkapottabb orosz producer igazán jó munkát végzett.

Aki csípi a Break-féle vonalat, az természetesen ebben sem fog csalódni, bár azt azért zárójelben hozzátehetjük a történethez, hogy minden bizonnyal nem ez lesz 2013 legnagyobb Symmetry rilíze, de jó pár bulin fogjuk hallani mindkét trekket, ebben egészen biztosak lehetünk.

Share.

About Author

Leave A Reply