Nevéhez hűen oxigénhiányos állapotot idéz elő a Hypoxia duó, amely egyenesen Belgiumból szállítja a következő Eatbrain rilízt. A tüneteket egy négytrekkes EP váltja ki: hallgatása közben garantáltan levegő után fogunk kapkodni, ugyanis egy komplett kórkép érkezik kedvenc zombis kiadónktól.

hypoxia_629_2

A digitális formátumban már hónap elején napvilágot látott Anova (Analysis Of Variance) EP 12”-es megjelenéséről még mindig nincs pontos dátum. Akik követik Jade címkéjét, azok tisztában vannak vele, hogy a vinilmegjelenés igazi eladási pontja a zenéken túl a mesteri artwork, amely minduntalan arra sarkallja a bakelitrajongókat, hogy a fekete korong mellett tegyék le voksukat. Bár a lemez pontos dátuma még nem ismert, az tény, hogy a 17. Eatbrain brutálisat robbantott a Beatport-charton, hiszen az EP igen rövid idő elteltével az első helyre küzdötte fel magát.

A kimondhatatlan nevű Hyqxyz közreműködésével készült Suspicious Minds egyszerű és nagyszerű. A techy és a neuro határán egyensúlyozó trekk megunhatatlan: laza lüktetés stab-ek és fűrészelő lead-ek kiváló egyvelegéből, egy halovány dallammal átitatva. A Profanity horrorfilmbe illő bevezetés után szabadítja el az őrületet. Amennyire laza volt az első, annyira vág pofán a második trekk, míg a barátságos című Psychosis egész egyszerűen belegyalul a földbe folyamatosan reszelő mélyszekciójával. A Stockholm Syndrome esetében érvényesül a lélektani jelenség, ugyanis a Stockholm- (vagy Helsinki-) szindróma lényege, hogy a teljesen kiszolgáltatottak szeretetet kezdenek érezni kínzóik iránt. A kőkemény dobok és a vijjogó szintidallamok valósággal terrorizálják a hallgatókat, akik persze imádják mindezt, és a kör bezárult.

Az EP után megérkezett a négy dekken készült Hypoxia podcast is, amelyben van jó néhány forró zene a srácoktól.

Share.

About Author

Leave A Reply