Amint pár nappal ezelőtti cikkünkben írtuk, a holland Signal számára az idei év hozhatja meg az igazi áttörést. A neve nem ismeretlen, hiszen önálló EP-je volt a Critical-nél, felbukkant az Invisible-ön, és Disprove-val a Renegade Hardware-en is megmutatta magát (sőt, a deep dubstep hívei a sokszínű Fumei kiadótól emlékezhetnek rá). Az új megjelenés jövő hétfőn érkezik, az A oldalán egy olyan minimalista parasztsággal, amely kilóra veszi meg a táncparkett népét.

KÉSZ_629_354

A január 11-én a Beatporton, 25-én pedig mindenütt landoló single-t az a Lifestyle Music gondozza, amely küldetésszerűen újonc neveket foglalkoztat (akik közül Ed:it vagy Lockjaw neve szélesebb körben is ismertebb lett mára).

Szóval az A oldal! Kétkörös, sejtelmes, DJ-barát, plafont leszaggató droppal záruló intró, majd bő négy perc zakatolás. Egy sorban ennyit lehetne írni az Indirect című bombáról. Nagyon súlyos tech cucc, kopogó dobokkal, pattogó, menetelő érzettel. Nálam az utóbbi idők egyik legjobban eltalált zenéje, pedig tényleg borzasztó egyszerű.

A másik oldalon hallható In Motion első pár másodperce megtévesztésig hasonlít a Chris.SU-féle örökzöld, az Astro-Sine kezdő hangjaira. Határozott, folyamatos basszus kíséri végig a trekket, amely apró dobokkal és némileg nyugodtabb, mélyebb atmoszférával pihenteti az Indirect sokszori meghallgatásában kifáradt hallgatóságot.

Sokáig kellett várni a megjelenésre, hiszen az In Motion már kilenc hónapja ott van a producer Soundcloudján, de megérte. Jól indul Signal 2016-os éve, jöhet a folytatás!

Share.

About Author

Leave A Reply