2014 egyik legforróbb nyári liquid funk zenéje volt az Ahead Of It All, mely Random Movement és Jaybee (plusz Adrienne Richards) együttműködésének eredménye. A két producer megint összeállt, új közös EP-jük hasonlóan meggyőző lett!

RM házi kiadóján, a Flight Pattern-ön kap helyet a Hit The Ground Running EP, ami egy erősre sikerült szeptember végi Phase 2 maxit követően jelenik majd meg november 6-án. A címke idén több viszonylag friss zenészre világított rá, akik kivétel nélkül a drum&bass napos oldalát képviselik. Ha szeretnél megismerkedni olyan nevekkel, mint Lurch, Skeletone, Schematic és Ncamargo & Mayforms, akkor érdemes a szokásos közösségi oldalakon áttekintened a kiadó 2017-es történéseit. Emellett nem árt egy kis figyelmet szentelni a főnök legutóbbi, Life Is Permanent címre keresztelt önálló EP-jére is, ami az aktuális kiadványhoz hasonlóan négy fülbemászó gyöngyszemet tartalmaz.

A Jaybee-vel elkövetett anyag azoknak a lélekbéz rajongóknak kedvez igazán, akik nem bánják, ha egy dallamos, andalító zenében masszív basszusok tekeregnek. Némileg leegyszerűsítve mind a négy szám receptje ez, ám amíg a Starving For Gold és a Well That’s Fun e vonal lágyabb oldalán evez, addig a címadó track és a Twice The Power nagy lendülettel veti bele magát a már-már jump-up-ba hajló mélyek világába.

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply