Szombat este a Dub Phase Sound System ismét a Müszi falait fogja rengetni! Számos magyar DJ mellett a dubstep szcéna egyik legjobb és legsokszínűbb producere, DJ-je, Kromestar is feltűnik a pult mögött, egyenesen Angliából. Az apropót ehhez a cikkhez a Deep Medi és Dubstar címkékről ismerős szombati főfellépő adta, viszont a kedvcsinálást a hazai felhozatalból Zoshára bíztuk. Ő lentebb megmutatja azt az öt számot, amiért jelenleg rajong, és amelyek jó eséllyel szólnak majd a Dub Phase-esten is

Zosha már nem először tűnik fel az IPC hasábjain, oldalunknak készített négy évvel ezelőtti lendületes dubstep mixe történetesen a leghallgatottabb szett a mixcloud archívumunkban! Az egyedi ékszereket készítő hölgy DJ-zés terén is meglehetősen aktív mostanában. Minden kedden fellép barátaival az Instantban tartott ASAN Playground esteken, páratlan keddeken ráadásul a legendás Totoya Klub műsort is vezeti a Tilos Rádión, melyben a saját élő szettjei mellett rendszeresen vendégül lát ígéretes tehetségeket a hazai dubstep, bass és elektronika színtérből. Az ASAN podcast sorozatának legfrissebb, néhány napja közzétett részéért is ő felelős, amit ide kattintva tudsz meghallgatni. De mielőtt belefülelsz a mixbe, ismerd meg Zosha aktuális kedvenceit és hagyd, hogy megadják a végső lökést a szombati Kromestar buli irányába!

Samba – F’n

“Samba új Malignant EP-jéről bármit, bármikor. Ennek a zenének a lüktetésére – ami részben hiphop hatású – képtelenség nem táncolni.”

Dayzero – Allca

“A Goth-Trad által lefektetett japán dubstep új hajtásaiból egy, szinte már footworkszerű szövegtörésekkel.”

Helktram – Knocking

“Helktram a már említett japán dubstep generáció másik új tehetsége. Repetitív dobmeditáció.”

Gantz – Free Focus (Commodo rmx)

“Gantz az utóbbi évek egyik legfontosabb producere, nem kizárólag a dubstep területén. Nagyon érezhető a hatása az új generáción. Aphex Twin is elismeri, nem véletlenül. Sajátságos atmoszférája és struktúrái rögtön felismerhetőek, e mellé kapcsolódnak török gyökerei, amik egy rendkívül speciális elegyet alkotnak hangzásában. Kahnnal és Commodóval közös lemeze, a Volume One helyzetjelentés arról, hogy milyen nagyszerűvé is fejlődött ez az irányzat és gondolkodásmód.”

Egoless – I’m From The Balkans

“Egoless a szomszédos Horvátországból, Zágrábból származó stúdiómágus, aki hitelesen bizonyítja, hogy a dub és dubstep építkezhet balkáni gyökerekből is.”

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply