Alig ocsúdtunk föl a januári Black Barrel buliból, a The Hive Budapest máris újabb csapást mér ránk. Február 16-án, szombaton Kiril, a talján mágus fog bennünket elkápráztatni, méghozzá a most nyílt Premier Klubban. Az est további különlegessége az, hogy a vörös (Sinus) terem a Hive-é, a Hexagon pedig a #NapiJumpup bulinak biztosít helyszínt.

​A The Hive Budapest rezidensei közé tartozik Cybershot, aki 16 éves korától zenél, 19 éves kora óta pedig a Cybershot Crew tagja, amelyet néhány éve már egyedül jegyez.

A kezdetektől fogva technoid neurofunkban utazott, ezzel a hazai fesztiválok (Volt, BalatonSound, Sziget) mellett csehországi, romániai és ausztriai klubbulik visszatérő vendége is lett. ​Érdekesség, hogy a legelső, 2013-as Eatbrain Night nyitófellépője volt.

Nézzük, miket ajánl Kiriltől!

“Kiril a napjainkban brutálisan fejlődő olasz tech-dnb szcéna egyik úttörője. Munkásságát eddig nem kisebb kiadók vették gondozásba, mint az Invisible Recordings, a Critical, a Flexout Audio vagy a Guidance Music. Kiforrt hangzását várhatóan az elkövetkezendő években még tovább fogja tökéletesíteni, érdemes lesz odafigyelni rá a jövőben.

Kiril – Minimal Instinkt

A Minimal Instinkt volt az első zene Kiriltől, ami igazán elkapott. Minőségi italoroller, a dinamikusan épülő bevezetőt követően megkezdődik a hajsza egy többnyire gépek által irányított, ismétlődő, minimalista felfogású világban.

Kiril – MKD

Hatalmas lüktetés. A fémes hangzású dobok kíméletlenül belepasszírozzák az egyszeri hallgató fejét a táncparkettbe, miközben az oldschool hatású basszusoktól kellemesen remeg minden egyes belső szervünk.

Kiril – Royal Flush

Számomra ez a zene definiálja a legjobban Signor Kiril zenei látásmódját, igazi hatásos, sallangmentes, tiszta drum and bass.

Kiril & Was A Be – This!

Zseniális kollaboráció a szintén olasz Was A Be társaságában. Talán mondhatjuk, hogy ez a szám kevésbé tartalmazza az esszenciális Kiril stílusjegyeket, de a zene eredetisége megkérdőjelezhetetlen. Karakteres darab.

Kiril – Boxes


Az Ulterior Motive gondozásában álló Guidance kiadón megjelent ‘Boxes EP’ címadója. A sejtelmesen építkező intro után a hallgató megtapasztalhatja, milyen érzés lehet egy Föld körül végtelen ideig tehetetlenül keringő űrhajó utasának lenni…”

Az est további fellépői: MVRK, Dub Personal, Filth Company, Horns és Sephx. A szokásosan elvetemült vizuálért Wurk Ikona felel, míg a hangzásról a VOID Acoustics Hungary gondoskodik. Az elővételes jegyek (2.500 Ft) veszettül fogynak, így ha még nincs belépőd, itt most gyorsan megveheted. A helyszíni belépő kereken háromezer lesz. Bee there! 🐝

Share.

About Author

Leave A Reply