A brit Akinsa és Blanca, valamint a magyar Apostroph-páros nemrég egy közös megjelenéssel debütált a Seattle-ben működő Onset Audionál. A Black Rain EP egy ötszámos utazás a legsötétebb halftime dnb és a legmélyebb jungle világába

A címadó trekket Akinsa elmondása szerint a dubmintákat sűrűn alkalmazó The Untouchables inspirálta, valamint sokat segített az Apostroph duó közreműködése is. Hátborzongató és sötét zenét kapunk, melynek törzsi alapjaira súlyos jungleminták simulnak a végtelenségig visszhangosítva. A The 7th Seallel Akinsa marad a horrorisztikus hangvételnél, és tulajdonképpen a Blanca segítségével készült Last Words két verziója sem enged a halftime ezen válfajából. Akinsa verziója a Black Rainhez hasonlóan erőszakos és lendületes, Blanca pedig egy visszafogottabb, ám semmivel sem derűsebb alternatívával mutatja meg magát. A Black Rain EP csúcspontja Apostroph-ék önálló száma, a The Rig. Az előző négy zene egyfajta folytatásaként egy őrület határait súroló, majdnem szünet nélkül ismétlődő szövegrészlet borzolja az idegeket. Nagyjából azt a hatást kelti a The Rig, mint amikor horrorfilmekben a baljós bevezető blokk (avagy a korábban említett négy trekk) után megjelenik a főgonosz, aki elől úgy tűnik, nincs menekvés.

A Black Rain EP az Apostroph idei utolsó megjelenése, de 2017-ben komoly dolgokra lehet számítani tőlük. Ami már fix, az egy ötszámos EP januárban DJ Ink címkéjén, az Architecture-ön!

Share.

About Author

I came to hear the band today, I ain't thinkin' 'bout u

Leave A Reply